Networking — March 28, 2024 at 12:24 pm

ELKO Romania: Transmisii live permanente prin noua cameră corporală Axis cu tehnologie LTE sau 4G

by

ELKO Romania, parte a ELKO Group, prin partenerul său, Axis Communications, anunță lansarea camerei corporale AXIS W120 Body Worn, destinată în principal sectorului de securitate și aplicare a legii.

ELKO_AXIS_w120_policeman_night_03_2401_hi_(modified).jpgCamera dispune de tehnologie LTE/4G, Wi-Fi® și Bluetooth® integrată și permite efectuarea de transmisiuni în direct prin intermediul aplicației AXIS Body Worn Live. Funcțiile de monitorizare a locației și de inițiere a transmisiei live le oferă purtătorilor certitudinea că prin simpla apăsare a unui buton, cineva poate vedea întotdeauna acțiunea în care sunt implicați și îi poate localiza cu precizie.

Echipamentul AXIS W120 Body Worn oferă o calitate excelentă a imaginii și un sunet clar, datorită funcției avansate de reducere a zgomotului ambiental și a vântului. Prin funcția pre-buffer, camera înregistrează și stochează temporar date timp de până la 120 de secunde, înaintea inițierii înregistrării de către utilizator cu scopul de a capta evenimentele în întregime. Echipamentul dispune de o durata lungă de viață a bateriei, încărcare din mers și dezinstalare rapidă pentru a fi întotdeauna pregătit și ușor de depozitat.

Noua cameră corporală este construită pe o arhitectură deschisă, permițând integrarea facilă cu sistemul de video management (VMS) AXIS Camera Station, precum și cu terțe sisteme VMS și EMS, atât la fața locului, cât și în cloud. Sistemul este echipat cu stații de andocare robuste și eficiente, fiind prevăzut cu un controler separat, care îl fac să fie, prin excelență, scalabil.

Caracteristicile principale includ:

• Transmisiuni în direct prin intermediul tehnologiei LTE/4G;
• Urmărire a locației;
• Claritate sporită a imaginilor video;
• Calitate excelentă a sunetului;
• Niveluri multiple de criptare.

Camera AXIS W120 Body Worn dispune de cele mai bune caracteristici de securitate cibernetică

Axis Edge Vault, platforma de securitate cibernetică bazată pe hardware protejează atât dispozitivul, cât și informațiile sensibile. Datele sunt criptate folosind algoritmul AES 256 și protocolul HTTP cu TLS. De asemenea, camera Axis W120 este conformă cu cerințele CJIS și respectă standardele FBI oficiale. Fluxurile de date transmise în direct sunt protejate prin tehnologii de criptare totală XChaCha20-Poly1305.

Aflați mai multe despre camera purtată pe corp AXIS W120 Body Worn cu tehnologie LTE integrată pentru transmisii live permanente: https://www.axis.com/products/axis-w120-body-worn-camera.
Echipa ELKO Romania, cu experiența câștigată de-a lungul anilor în domeniul securității, vă poate ajuta cu informații, demo de produs sau Proof of Concept, în vederea evaluării aplicabilității în diverse scenarii de utilizare (solutii@elko.ro).