NEWS — May 2, 2024 at 11:02 am

Tehnologiile Continental asigură confort și siguranță mai mari pentru clasa medie superioară a vehiculelor

by

Continental furnizează componente și produse importante pentru noul Mercedes-Benz E-Class. Cu soluția de acces bazată pe dispozitive inteligente de la Continental (pe scurt CoSmA), compania de tehnologie oferă un sistem care transformă dispozitivele mobile precum smartphone-urile sau ceasurile inteligente în chei ale mașinii.

Continental_PP_E-Class_Visual_ENTehnologia permite o experiență convenabilă pentru utilizator, în conformitate cu era digitală. Pentru prima dată, Continental oferă un sistem complet care asigură o interacțiune cuprinzătoare între ecosistemele digitale ale vehiculului, dispozitivele inteligente și cloud.

Specialiștii și inginerii din România au o participare însemnată la tehnologiile prezentate. Lucrând în echipe internaționale, specialiști din Iași, Sibiu sau Timișoara au contribuit (fie în etapa de dezvoltare, fie în producție) la tehnologii precum CoSmA, CAIrs, Long Range Radar, Surroud View Camera, Electronic Ignition Switch, Telematic Control Unit, Smartphone Terminal, Seat  Control Unit (Seat Heating Control Unit, Seat Pneumatics Control Unit) și altele.