Servicii IT — May 14, 2024 at 12:22 pm

De la configurarea hardware până la gestionarea activelor IT

by

Aceste servicii pot ajuta echipele IT să implementeze rapid tehnologii noi, astfel încât să poată reveni la conducerea afacerii.

Busy latin female worker working on laptop thinking analyzing online data.Odată cu evoluția biroului modern, mai multe companii caută să-și eficientizeze și să-și externalizeze serviciile de management al configurației. Acest tip de proces economisește timp și energie, reduce frustrările și permite organizațiilor să gestioneze perfect tranzițiile, astfel încât să se poată concentra pe proiecte esențiale.

Investind într-o gamă de servicii gestionate, echipele IT se pot pune mai repede la curent cu noile tehnologii, astfel încât să se poată concentra mai mult pe gestionarea activității de bază.

Iată ce trebuie să știe liderii IT:

Serviciile de pre-configurare permit organizațiilor să testeze fiecare echipament înainte de livrare, astfel încât, odată sosit, să funcționeze. Fără erori. Aceste servicii pot asigura, de asemenea, că orice nou sistem de operare, hardware sau se integrează corespunzător cu mediul IT existent al unei organizații.

Un partener tehnologic poate, de asemenea, să efectueze controlul calității pentru a se asigura că fiecare dispozitiv sosește cel puțin 50% încărcat după ce a fost inspectat fizic pentru a preveni transporturile care nu au loc la sosire.

Odată ce dispozitivele au fost implementate, organizațiile pot solicita, de asemenea, ajutorul unui partener tehnologic pentru a gestiona centralizat și a monitoriza eficient activele implementate.

Serviciile de rețea, dispozitive de securitate se asigură că toate setările de rețea sunt pre-configurate înainte de livrare. Acest lucru este util mai ales dacă o organizație a actualizat recent de la un standard Wi-Fi 6 la 6E, deoarece un partener tehnologic se poate asigura că este conectat corect la o rețea multiventor. Acest serviciu poate verifica, de asemenea, firewall-uri, routere, VPN-uri, comutatoare, puncte de acces, controlere wireless și dispozitive IP endpoint.

Serviciile de furnizare a dispozitivelor client permit echipelor să gestioneze noi dispozitive prin înscrierea lor în portaluri de gestionare, astfel încât datele dispozitivului să fie securizate de îndată ce sunt scoase din ambalaj. Serviciile includ soluții de lucru de acasă, imagini Windows și multe altele.

Serviciile de configurare și cablare a serverelor și a rack-urilor reduc timpul de nefuncționare și cheltuielile de configurare la fața locului prin preconfigurarea serverelor și a rafturilor complete. Echipa poate ajuta, de asemenea, cu instalarea hardware-ului, instalarea sistemului de operare al rețelei de server și configurarea adresei IP și a numelui de gazdă.

Gestionarea activelor IT permite tehnicienilor instruiți să simplifice gestionarea activelor, oferind etichetare personalizată a activelor, urmărire îmbunătățită a codurilor de bare și gravare personalizată.

Serviciile personalizate de ambalare și distribuție fac acest pas mai departe, livrând și personalizând toate echipamentele IT în locația dvs., ceea ce înseamnă că vă puteți primi întreaga comandă într-o singură expediție.

Organizațiile pot colabora, de asemenea, cu un partener tehnologic pentru a dezvolta ghiduri sau tutoriale personalizate de despachetare, adaptate dispozitivelor livrate și nevoilor unice ale fiecărei organizații. Aceste ghiduri pot include instrucțiuni detaliate și sfaturi de depanare pentru a ajuta angajații să-și configureze corect dispozitivele. Aceste ghiduri de despachetare servesc, de asemenea, ca instrument de instruire util pentru angajații de la distanță.