Internet/Telecom — May 14, 2024 at 2:49 pm

Parteneriat pentru comercializarea Starline, o tehnologie de comunicare revoluționară

by

Project Starline este o tehnologie de comunicare revoluționară dezvoltată de Google, care oferă o experiență cu adevărat realistă. Utilizând progresele din domeniul inteligenței artificiale, al imagisticii 3D și al altor tehnologii, Starline creează o interacțiune unică, realistă, care dă senzația că oamenii sunt împreună în aceeași încăpere și nu conectați printr-un apel video.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Google pentru a începe comercializarea experienței Starline în 2025, cu accent pe conectarea echipelor și a angajaților la locul de muncă”, a subliniat Alex Cho, președinte al Diviziei Personal Systems în cadrul HP Inc.

Imagine1

 

 

 

 

 

 

 

Expertiza în domeniul sistemelor de calcul, combinată cu poziția de lider în tehnologia Poly audio și video, oferă HP resursele pentru a pune la dispoziție soluția necesară pentru această experiență nouă și inovatoare. Parteneriatele solide ale HP, împreună cu prezența globală a companiei, reprezintă asigurarea faptului că experiența unică Starline va ajunge la cât mai mulți oameni din întreaga lume.

„Suntem mândri să colaborăm cu Google pentru a aduce această tehnologie pe piață, valorificând puterea inteligenței artificiale pentru a modela felul în care oamenii vor colabora în viitor”,  a declarat Alex Cho.

Anunțul Google cu privire la acest parteneriat este disponibil aici.