Servicii IT — May 15, 2024 at 10:16 am

SAS, parteneriat cu Amazon Web Services pentru furnizarea de servicii găzduite și gestionate

by

SAS, lider global în AI și analytics, anunță extinderea oficială a furnizării de servicii găzduite și gestionate către Amazon Web Services. Noua adiție strategică din portofoliul SAS Managed Services oferă clienților mai multe posibilități cu privire la implementarea și gestionarea investițiilor pe care le-au făcut în soluții și tehnologii SAS de ultimă generație.

SAS Viya Amazon Web ServicesClienții SAS beneficiază deja de beneficiile SAS Viya, ca platformă agnostică față de cloud, însă de acum nu doar că vor avea posibilitatea să aleagă providerul preferat de cloud, dar vor putea și să aleagă din catalogul SAS de produse și soluții de ultimă generație, inclusiv SAS Viya, implementate sub forma unui serviciu găzduit și gestionat în cadrul Amazon Web Services. Utilizatorii vor beneficia de suport constant, SAS având în grijă instalarea, configurarea, securizarea, operarea și menținerea platformelor și soluțiilor în cloud.

„Am creat SAS Managed Services astfel încât să le oferim clienților ceea ce SAS are mai bun: software, servicii, suport și expertiză”, a declarat Jay Upchurch, Executive Vice President și Chief Information Officer la SAS. „Creșterea pe care am remarcat-o în ultimii ani este dovadă că sistemul funcționează și suntem bucuroși să oferim întreaga experiență SAS Hosted Managed Services clienților Amazon Web Services. Asta înseamnă că și mai mulți dintre clienții noștri au de acum posibilitatea să beneficieze de cea mai bună ofertă SAS, în modul care funcționează cel mai bine pentru aceștia.”

SAS Managed Services reduce la minimum distanța dintre date și valoarea adăugată a acestora, oferind o funcționare la parametri optimi cu supraveghere minimă. Clienții beneficiază și de alte avantaje, precum costuri reduse și viteză și securitate sporite. Astfel, aceștia se pot concentra pe ceea ce contează: inovație și rezultate reale.

„Extinderea serviciilor găzduite și gestionate SAS către AWS este o mișcare inteligentă, care oferă produsele și soluțiile SAS către un număr și mai mare de clienți, oferindu-le acestora posibilitatea de a alege cum gestionează și folosesc datele și AI-ul în cadrul propriilor organizații”, a afirmat Steve White, Program Vice President of Channels and Alliences la IDC. „Asta dovedește că SAS ia foarte în serios strategia de a-și ajuta clienții, indiferent de unde se află aceștia.”

SAS simplifică procesul de tranziție și modernizare de la SAS 9 către SAS Viya, pentru clienți deja prezenți pe Amazon Web Services, dar și pentru cei care caută providerul potrivit de cloud, care să le satisfacă nevoile specifice. Odată cu disponibilitatea întregii suite SAS în cadrul AWS, este mai ușor ca niciodată pentru clienți să folosească atuurile ambilor parteneri în favoarea propriilor afaceri.

Explorați SAS Managed Services și descoperiți mai multe despre colaborarea strategică dintre SAS și AWS.