Business — February 8, 2016 at 12:11 pm

Entersoft se extinde in Moldova

by

Entersoft România, parte a Entersoft SA, își va extinde operațiunile în Republica Moldova, în urma unui parteneriat încheiat cu compania Wippo IT din Chișinău.

Înființată în 2008, Wippo IT este specializată în consultanţă şi furnizarea de servicii IT, oferind totodată soluții de business integrate adaptate la nevoile clienţilor din Republica Moldova. Wippo dorește prin parteneriatele încheiate cu furnizori-cheie din industria IT, să aducă pe piața din Moldova soluții moderne cu care să înlocuiască sistemele mai învechite ce nu mai acoperă cerințele actuale de business.

“Acesta este primul parteneriat încheiat de Entersoft România în Republica Moldova și credem cu tărie că, împreună cu Wippo IT putem pune bazele unei colaborări de durată din care vor avea de câștigat mai ales clienții de peste Prut. În prima etapă a colaborării noastre vom asigura o perioadă de training și certificări pentru consultanții Wippo IT, urmând apoi să îi asistăm îndeaproape în implementări de soluții ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence sau Mobile”, explică Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

“Am studiat tehnologia și soluțiile Entersoft de ceva vreme, am sondat totodată și piața din Republica Moldova și am constatat că firmele au nevoie reală de asemenea sisteme de business integrate. Împreună cu echipa noastră de hardware, credem că putem veni către clienții din Republica Moldova cu soluții complete de gestionare a afacerilor care să le aducă rapid cu cel puțin un pas în fața concurenților”, spune Victor Tabuci, director general la Wippo IT.

Pentru extinderea în Republica Moldova, Entersoft România va investi în principal în programele de pregătire pe platforma Entersoft, în certificări tehnice și de business, urmând ca ulterior să evalueze și posibilitatea de a crește împreună cu Wippo echipa de consultanți locali specializați în Entersoft.

În prezent, Entersoft SA este prezentă în Grecia, Cipru, Serbia, Bulgaria, Arabia Saudită, Emiratele Arabe.

Printre clienții Entersoft România se numara JTI Romania, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, Mobifin, Update Advertising, Interallis.