Evenimente — February 14, 2016 at 10:17 am

Huawei Roadshow 2015 la București

by

huawei-roadshow-2015-bucurestiHuawei a prezentat la București, cele mai noi și performante tehnologii din domeniul IT&C, în cadrul evenimentului Huawei Roadshow, care s-a desfășurat în perioada 18-20 mai 2015, în fața hotelului Pullman din Capitală.

Huawei Roadshow a devenit, în ultimii ani, un eveniment așteptat în întreaga lume, numărul orașelor vizitate crescând de la an la an. În 2014, acest camion personalizat cu cele mai noi tehnologii marca Huawei, a vizitat peste 20 de mari orașe europene, iar printre destinații a ales, din nou, România, o piață emergentă, într-o continuă dezvoltare, în care tehnologia de ultimă generație contribuie la dezvoltarea noii generații de talente locale.

Vlad Doicaru, Enterprise & Integrated Accounts Director al Huawei Romania: „În contextul “Open Roads for a better connected world”, evenimentul oferă o privire de ansamblu asupra transformărilor care au loc în domeniul IT&C în ceea ce privește infrastructura digitală modernă, operațiile de business de succes și dezvoltarea soluțiilor inovative. Astfel, vizitatorii Huawei Roadshow 2015 vor avea ocazia să afle mai multe informații despre soluțiile de tehnologie folosite pentru Data Center, Server & Storage, Mobile Network, tehnologia 5G, eLTE, Networking și securitate, dar și cele mai noi device-uri inteligente, lansate recent pe piețe din întreaga lume.”

Pe plan local, încă din 2003, de când Huawei a intrat pe piața din România, compania a sprijinit modernizarea industriei de telecomunicații din țară, prin obiective pe termen lung de dezvoltare sustenabilă. Huawei Romania investește nu doar în tehnologie, ci și în oameni. În prezent, în cadrul companiei exista peste 1200 de angajați. Anul trecut, Huawei a investit peste 30.000 de Euro în burse pentru studenți, oferind pentru absolvenții specializărilor de IT&C ale facultăţilor din România peste 100 de oportunități de training și mai mult de 80 de internship-uri în cadrul companiei. Peste jumătate dintre aceștia au rămas în cadrul companiei și după încheierea perioadei de internship, ocupând în prezent poziții de angajat permanent.