EDUCATIE / JOB — September 19, 2016 at 3:04 pm

SAP lansează HR Transformation Challenge

by

sap-hr-transformation-challengeSAP lansează HR Transformation Challenge, o competiție inovatoare dedicată specialiștilor HR din Europa Centrală și de Est, susținută de SAP SuccessFactors, lider pe piața soluțiilor software tip HCM (Human Capital Management) bazate pe tehnologia cloud. HR Transformation Challenge se adresează companiilor și specialiștilor din România și din regiune care au dezvoltat și implementat proiecte creative în HR, cu rezultate remarcabile.

Participanții care se înscriu în competiție și își împărtășesc inițiativele cu impact asupra business-ului, precum și poveștile de succes în transformarea digitală, vor avea ocazia de a-și dezvolta cunoștințele profesionale, iar eforturile lor vor fi recunoscute de alți specialiști de top din regiune. Atfel, cei patru finaliști selectați, alături de câte un membru al echipei lor, vor participa la evenimentul SuccessConnect Viena, care se desfășoară pe 28 – 29 noiembrie.

SuccessConnect este o conferință recunoscută la nivel regional, în care sunt abordate tematici precum transformarea digitală, măsurarea randamentului investițiilor, simplificarea operațiunilor HR, creșterea gradului de implicare a angajaților, recrutare, dezvoltare etc. Finaliștii vor avea și oportunitatea de a câștiga premiul cel mare, o sesiune de coaching cu Koen Gonnissen, fost antrenor de tenis de top, profesor la INSEAD și trainer recunoscut. Câștigătorul marelui premiu va fi anunțat în timpul SuccesConnect.

Înscrierea și procesul de evaluare

Pentru a se putea înscrie în competiție, toti cei interesați trebuie să selecteze pentru proiectul lor una dintre cele patru categorii disponibile – Transformarea HR-ului, Dezvoltare și succesiune, Inițiative educaționale cu impact asupra evoluției afacerii și Recrutarea talentelor de top. Înscrierile vor fi analizate de un juriu de specialitate. Printre cele mai importante criterii de evaluare se numără creativitatea inițiativei, impactul pozitiv măsurabil asupra companiei, alături de dificultatea și importanța problemei abordate. Participanții se pot înscrie în competiție până pe 30 septembrie 2016.

“Obiectivul competiției este să descopere noi inițiative care demonstrează inovație și leadership în cele mai importante aspecte ale resurselor umane, dar și să dezvolte talente și să susțină abordări deschizătoare de drumuri pentru depășirea provocărilor actuale în procesele de recrutare”, a declarat Damon O’Neill, HCM and Talent Management Evangelist – Senior Specialist, Head of Cloud Business Development CEE SAP.