Evenimente — September 20, 2016 at 2:41 pm

Oracle dă startul evenimentului Oracle OpenWorld 2016

by
Larry Ellison, Presedinte Oracle
Larry Ellison, Presedinte Oracle

În keynote-ul de deschidere a Conferinței Oracle OpenWorld 2016, Larry Ellison – Oracle Executive Chairman și CTO a prezentat Oracle Database 12c Release 2, precum și peste 20 de noi servicii Oracle Cloud Platform și Application.

Oracle a anunțat o serie de noi soluții pe toate cele 3 nivele Cloud (IaaS, PaaS și SaaS). Oracle a prezentat cea mai largă gamă Infrastructure-as-a-Service (IaaS) din industrie, ce include servere cloud de tip bare-metal, care sunt de 11,5X mai rapide și cu 20% mai ieftine decât cea mai rapidă soluție oferită de concurență. Noile completări Oracle Cloud Platform permit clienților să obțină cele mai bune medii, atât multi-tenant cât și single-tenant, și includ Oracle Bare Metal Cloud Services, Oracle Ravello Cloud Service, Oracle Container Cloud Service și îmbunătățiri aduse serviciilor Oracle Cloud existente.

Oracle a anunțat o serie de inovații majore în întreaga platformă Oracle Cloud, concepute pentru a oferi organizațiilor încrederea de care au nevoie pentru a rula aplicațiile lor cele mai critice în Cloud. În centrul Oracle Platform-as-a-Service (PaaS) se află noua soluție Database-as-a-Service (DBaaS) bazată pe Oracle Database 12c Release 2. Noua bază de date Oracle este pusă la dispoziție pentru prima dată în cloud, oferind companiilor de toate dimensiunile acces la cea mai rapidă, scalabilă și fiabilă tehnologie de baze de date din lume, totul într-un mediu cloud rentabil și flexibil.