Evenimente — September 24, 2016 at 6:46 am

AeL, premiat la Technology Innovator Awards 2016

by

SIVECO-Tech Innovator Awards (TI16010)Winners LogoRevista britanică “Corporate Vision” a anunțat recent medaliaţii “Technology Innovator Awards 2016”. Organizarea acestei competiţii reflectă o realitate cotidiană: mediul actual de afaceri este dependent de tehnologie. Aceasta influenţează în mod crucial evoluţia oricărei organizaţii, indiferent de dimensiune, geografie sau domeniu de activitate. Ea face posibil, în mod democratic, accesul pe orice piețe pentru companiile din orice industrii, de la IMM-uri la mari organizaţii multi-naționale.

Premiile “Technology Innovator Awards 2016” recunosc și recompensează persoanele, departamentele și companiile care îşi asumă schimbări revoluționare, menite să transforme în bine modul în care se desfășoară global afacerile.

Compania SIVECO a primit distincţia Best Software Products & Consultancy Projects Exporter, pentru rezultatele remarcabile obţinute în exportul de expertiză şi vânzările internaţionale din ultimii 10 ani ale produsului său educațional, AeL.

 

AeL este utilizat de clienți din numeroase şi variate domenii, precum: universități publice și private, inspectorate școlare, fundații, ministere, asociații/agenții, camere de comerț/industrii, institute de cercetare, bănci, companii din diferite industrii.

SIVECO dispune de o expertiză solidă în dezvoltarea și implementarea de proiecte inovatoare de mare complexitate şi amploare pentru organizaţii din Europa, Orientul Mijlociu, nordul Africii și spaţiul CSI.

Lista completă cu câștigătorii competiției “Technology Innovator Awards 2016” poate fi vizualizată aici: http://www.corp-vis.com/top-tech-awards.