NEWS, Productie — February 20, 2018 at 3:48 pm

DHS Bike Parts își dezvoltă afacerile cu ajutorul Entersoft

by

entersoftProducătorul de biciclete DHS Bike Parts își va dezvolta și gestiona afacerile în următorii ani cu ajutorul platformei software Entersoft. Compania a ales suita integrată Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Retail, Mobile SFA, Business Intelligence) pentru gestionarea întregii activități atât de la sediul central, cât și de la punctele de lucru din țară.

“DHS a ales sistemul de licențiere SaaS – Software-as-a-Service ce îi permite să plătească lunar un abonament pentru utilizarea soluțiilor Entersoft, astfel investiția fiind mai predictibilă și ușor de inclus în bugetul anual. Mai mult, prin alegerea găzduirii în cloud a întregii platforme, DHS se asigură că va avea tot timpul disponibilă soluția, fără investiții mari în infrastructură, un back-up solid și securitate ridicată”, explică Cristi Cozic, country manager la Entersoft România.

“Soluția software aleasă va contribui semnificativ la atingerea obiectivelor de a vinde mai mult, mai repede și mai profitabil, dar și la identificarea metodelor de îmbunătățire a rezultatelor financiare cu și pentru partenerii noștri și la creșterea gradului de satisfacție a clientului final”, declară Cristian Tatomir, general manager la DHS Bike Parts.

Entersoft România este acum printre puținii furnizori de pe piață care oferă o soluție complet integrată ERP, CRM, SFA, Retail, WMS, Document Management, B.I., foarte potrivită pentru companii în dezvoltare și departamente ale companiilor mari.