NEWS — April 27, 2018 at 7:39 am

Multifuncționalul Xerox Work Centre 6515 premiat pentru design

by

Xerox WC 6515Echipamentul multifuncțional color de imprimare Xerox WorkCentre® 6515 (MFP) s-a numărat printre câștigătorii ediției din 2018 a premiilor iF DESIGN, acordate de International Forum Design GmbH. Distincția a vizat design-ului simplu și smart, precum și noua interfață cu utilizatorul a echipamentului, o interfață revoluționară, intuitivă și asemănătoare unui smartphone. Printre câștigătorii acestei competiții s-au numărat brand-uri precum Apple, BMW, Fitbit și Philips.    

Design-ul câștigător al echipamentului a fost creat de o echipă globală de designeri de produs de la Xerox și de la Fuji Xerox, din Japonia. Modelul WorkCentre 6515 a fost câștigătorul categoriei Computer, o categorie foarte competitivă care a reunit peste 6.400 de înscrieri din 54 de țări, printre care s-au numărat imprimante, scanere, copiatoare, laptop-uri, tablete și chiar dispozitive robotice.

„Acest premiu confirmă abilitatea noastră creativă de a îmbina un design inovator cu o ușurință de utilizare non-negociabilă – o necesitate pentru clienții care se bazează pe MFP-urile lor pentru a eficientiza munca la birou,” explică David Parsons, director, Experience Design Group, Xerox.

Punctul forte care a atras atenția comitetului global de selecție a câștigătorilor a fost interfața cu utilizatorul rabatabilă, accesibilă pentru utilizatori din mai multe poziții, care oferă feedback de tip multimodal cu ajutorul indicațiilor vizuale și auditive și care include un ecran LED cu răspunsuri pe bază de comportament și care arată status-ul echipamentului. Această interfață inovatoare este, de asemenea, încorporată în echipamentele Xerox AltaLink® și VersaLink®.

Conform cercetării globale desfășurate de Xerox și Fuji Xerox în timpul fazei de dezvoltare a produsului, utilizatorii care pun preț pe aspectul estetic al biroului lor au declarat că un design reușit ajută la îmbunătățirea productivității și a stării de spirit a angajaților.

Xerox WorkCentre 6515 a înregistrat cifre de vânzare puternice la nivel global și este compatibil cu platforme mobile și de cloud, imprimând la viteze de până la 30 de pagini pe minut.