Securitate — June 17, 2020 at 8:09 am

McAfee anunță noi produse pentru portofoliul său

by

Compania de software americană McAfee a anunțat noi produse extinzând portofoliul McAfee MVISION,  soluție care permite clienților să implementeze securitatea în condițiile în care migrează treptat în cloud. Completând McAfee MVISION ePO, McAfee MVISION Endpoint și McAfee MVISION Mobile, anunțate în iulie trecută, soluțiile cele mai noi MVISION, McAfee MVISION EDR și McAfee MVISION Cloud, furnizează protecție de date completă și integrată de la dispozitiv în cloud și capacități de prevenire a amenințărilor, oferind clienților o abordare mai simplă și mai rapidă pentru diminuarea riscului de pierdere a datelor.

McAfee-EDR-300x250Transformarea digitală determină necesitatea unei prime abordări în materie de securitate. Pentru ca organizațiile să adopte cloud în siguranță, nu numai că au nevoie de vizibilitate în date și aplicații, ci și de politici consistente de protecție a datelor și a amenințărilor împotriva datelor și aplicațiilor lor oriunde se află. Cu adăugarea MVISION EDR, MVISION Cloud și McAfee ePO-Unified Data Protection, McAfee permite organizațiilor să monteze asigurare puternică și o apărare centrată pe date care se întinde de la dispozitiv la cloud. Aceste soluții sunt concepute pentru a oferi libertate și încredere organizațiilor care își accelerează afacerile prin inițiative de transformare digitală.

McAfee MVISION EDR permite echipelor de securitate să acționeze mai rapid și cu o precizie mai mare, astfel încât să poată face mai mult cu personalul actual și cu seturile de abilități. În mod obișnuit, organizațiile suferă de supraîncărcare de informații atunci când vine vorba de majoritatea sistemelor EDR, deoarece generează volume de date și alerte care necesită abilități pentru a interpreta și a investiga înainte de a putea fi luate măsuri. MVISION EDR pune în aplicare echipele umane și mașinile pentru a permite analiștilor de toate nivelurile de abilitate să fie mai eficienți și mai rapizi. Integrând în platforma de management McAfee ePO, analiștii pot identifica amenințările, se pot concentra în context, pot revizui rezultatele investigațiilor automatizate și pot lua măsuri pentru a răspunde provocărilor.

banner1-02McAfee MVISION EDR utilizează analize avansate pentru a identifica și a acorda prioritate comportamentului suspect din datele finale bogate din punct de vedere contextual, ajută la ghidarea și automatizarea investigațiilor aprofundate pentru a reduce încordarea tactică a analiștilor de securitate și permite răspuns rapid cu acțiuni directe și integrare mai largă în ecosistemul de securitate.

Deoarece informațiile se deplasează de la rețelele corporative protejate, locale, în cloud, poate fi foarte dificil pentru organizații să-și asigure protecția. McAfee a rezolvat această problemă cu MVISION Cloud, care reunește protecția datelor și prevenirea amenințărilor în cadrul Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) și Platform-as-a-Service (PaaS). Platforma McAfee MVISION Cloud permite întreprinderilor să adopte servicii cloud, asigurând în același timp servicii cloud și să protejeze datele sensibile pe cloud și să oprească amenințările cele mai avansate.

Cea mai recentă integrare între McAfee Endpoint DLP și Skyhigh Security Cloud DLP oferă același motor de politică de prevenire a pierderii de date (DLP) în toate punctele, rețelele și cloud. McAfee Unified Data Protection oferă utilizatorilor un singur panou pentru a gestiona toate incidentele DLP și raportarea prin intermediul McAfee ePO, ceea ce duce la simplitate, eficiență comercială crescută și securitate îmbunătățită. Pentru a maximiza pe deplin MVISION, împreună cu alte produse și soluții McAfee, McAfee a anunțat, de asemenea, McAfee Essential Success Plan, al treilea nivel al planului său de succes al clienților.

 

Citiți și:

McAfee introduce integrarea cu Microsoft Teams pentru a securiza și gestiona colaborarea în cloud

McAfee MVISION Mobile aduce siguranța în strategia BYOD

Pericolul pierderii controlului asupra datelor în cloud