IoT powered by ALLIED TELESIS — August 4, 2020 at 8:16 am

Soluția de Scanare a Temperaturii Corporale de la Vodafone România

by

Soluția de Scanare a Temperaturii Corporale de la Vodafone România, bazată pe tehnologia IoT, sporește nivelul de siguranță și contribuie la asigurarea unui mediu sigur și sănătos pentru angajați și vizitatori

VDF Temp Scan A4 landscape 16iulie2020 REVVodafone România oferă o soluţie de scanare a temperaturii corporale de la distanţă și în timp real, bazată pe tehnologia IoT, care crește securitatea spațiului în care este implementată, oferind, astfel, un grad ridicat de siguranță în rândul angajaților, clienților și partenerilor.
Proiectată ca un instrument de mare eficienţă pentru identificarea rapidă a angajaților, clienţilor şi vizitatorilor dintr-o locaţie care prezintă simptome de temperatură crescută, soluţia oferită de Vodafone România sporește măsurile de siguranță în cadrul sediilor companiilor, al clădirilor comerciale, depozitelor, centrelor de distribuție și instituțiilor.

Soluția de scanare a temperaturii corporale oferită de Vodafone România detectează temperatura corporală de la distanță, într-un mod non-invaziv, nefiind necesar contactul cu persoana scanată. Soluția are un senzor care detectează temperatura persoanei din fața lui sau a unui grup de persoane dintr-o anumită zonă și un ecran pe care se afișează rezultatele scanării și alerte pentru temperaturile înregistrate în afara limitelor normale. Camera termică inclusă în componența soluției analizează temperatura corpului, un indicator cheie al prezenţei febrei, şi transmite o alarmă discretă atunci când se depăşeşte un prag de temperatură anterior stabilit. Marja de eroare este de +/- 0,5 grade Celsius, iar distanța de măsurare este de până la 9 metri.

Prin detectarea rapidă și cu usurință a persoanelor care prezintă temperaturi în afara limitelor normale, soluția crește nivelul de prevenție al evenimentelor care ar putea afecta mediul de lucru și care ar putea duce la blocarea sau întreruperea activității.

În contextul actual, avanatajele soluției de scanare a temperaturii corporale, bazate pe tehnologia IoT, sunt certe:
• Sunt reduse riscurile din spațiul de lucru și angajații sunt protejați suplimentar;
• Gestionarea și filtrarea accesului în mediul de lucru se desfășoară mai rapid și în condiții de siguranță ;
• Soluția completează eficient respectarea procedurilor de sănătate și securitate în muncă;
• Procesul de scanare poate fi integrat cu ușurință ca o etapă obligatorie în procesele existente de protecția muncii.

 

Citiți și:

Vodafone lansează o soluţie de detectare a căldurii conectată la IoT în Irlanda

Camerele MOBOTIX disponibile pe piața locală

Primele camere Axis video care pot monitoriza starea termică a echipamentelor critice