Internet/Telecom — September 14, 2021 at 3:49 pm

Djia, asistentul virtual de la Orange

by

Clienții Orange România au o experiență semnificativ îmbunătățită în call center cu ajutorul Djia, noul asistent virtual capabil să ofere suport vocal în limba română. Prin intermediul acestuia, clienții vor putea afla informații despre factura lor, resursele disponibile în abonament sau despre numărul lor de client.

image001De acum, o parte dintre cei care apelează serviciul Orange de relații clienți, 300, pot interacționa cu Djia, asistentul virtual creat pentru a oferi simplu și rapid informați despre teme specifice. Acesta va începe progresiv preluarea apelurilor urmând ca în viitorul apropiat să răspundă cât mai multor solicitări inițiale venite din partea persoanelor fizice.

Clienții pot afla informații despre codul lor PUK, pot modifica formatul facturii sau obține o copie după aceasta, pot obține o confirmare a realizării unei plăți sau pot solicita o amânare a plății, pot afla informații despre serviciile aferente numărului lor sau detalii despre factură. Întreg procesul se întâmplă în mod natural și inuitiv, pentru că Djia înțelege și răspunde în limba română, iar dacă întrebarea este prea complexă, asistentul virtual va transfera clientul către un consultant Orange.

Un alt beneficiu important este acela că Djia poate identifica clienții înainte de a fi transferați către un operator Orange, iar acest lucru se traduce prin timp mai scurt petrecut cu operatorul și o eficiență operațională mai mare. Astfel, clienții pot ști că au un ajutor de încredere, mereu pregătit  să ofere informații utile, dar și să învețe din fiecare interacțiune pentru a se perfecționa și a cunoaște cât mai multe.