Enterprise Software — February 6, 2023 at 1:33 pm

Cum te poate ajuta un soft specializat să ţii pontajul

by

Codul Muncii nu prevede o obligaţie referitoare la modul în care un angajator decide să ţină evidenţa pontajului, atâta vreme cât acesta este realizat în mod corect.

wizoneDar, ca în orice activitate din cadrul unei companii, este important să eficientizezi cât mai mult şi acest proces.

Tocmai de aceea pontajul în formă directă, pe hârtie şi nici măcar cel ţinut într-un program Excel nu mai sunt dezirabile atunci când îți dorești rapiditate şi corectitudine în acţiuni.

Un soft specializat în pontajul online elimină şi eventualele erori, dar te ajută şi să monitorizezi mai uşor şi mai simplu activitatea angajaţilor tăi.

Mai mult, astfel de produse sunt extrem de flexibile şi uşor de personalizat, astfel încât pot înregistra automat toate datele de la terminale de control și acces.

Este util şi în cazul în care angajaţii tăi lucrează în schimburi, având posibilitatea de a stabili programele de lucru direct în software-ul respectiv, monitorizând cu precizie atât orele de intrare şi ieşire ale salariaţilor, cât şi eventualele ore suplimentare.

Softul de pontaj te ajută şi să ştii în orice moment câţi angajaţi sunt prezenți la muncă în fiecare zi şi să poţi eficientiza acordarea concediilor acestora.

Eviţi suprapunerea vacanţelor şi riscul de a rămâne, în acest fel, cu prea puţin personal în perioade critice pentru business-ul tău.

Pontaj facil cu WizOne

Programul de management resurse umane de Wizrom – WizOne – include și un modul de pontaj cu acuratețe 100%.

Acesta cuprinde și preluarea automată a informațiilor din fluxuri electronice de aprobare pentru absente și din sisteme electronice de control acces.

Aplicația gestionează calculul și evidența zilelor de concediu de odihnă, evidența orelor suplimentare, inclusiv a soldurilor de la final de lună și al compensărilor și poate fi personalizat conform regulilor interne ale fiecărei companii.

Modulul include și funcționalități privind planificarea prezenței și a concediilor, precum și evidența pontajului la nivel de centre de cost.

Mai multe informații despre cum poate WizOne să ajute companiile de orice dimensiune la o gestiune eficientă a pontajului găsești aici.