Productie — April 10, 2023 at 2:06 pm

UCMS by AROBS implementează procesul de semnătură electronică pentru TenarisSilcotub, pentru un sistem de administrare a personalului integrat și digitalizat 100%

by

UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane, cu o experiență de peste 26 de ani pe piața din România, anunță implementarea funcționalității True Semnătură Electronică pentru TenarisSilcotub, cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, cu o echipă de peste 1800 de oameni în România.

Colaborarea dintre UCMS by AROBS și TenarisSilotub a început  în urmă cu 13 ani, odată cu implementarea soluției True HR.

Ionuț Gherle_CEO UCMS by AROBS (3)„Transformarea digitală înseamnă economisirea de timp, care poate fi folosit mult mai eficient pentru dezvoltarea oricărui business.. Acesta a fost și scopul pentru care am dezvoltat funcționalitatea True Semnătură Electronică, iar faptul că aceasta a fost implementată în cadrul unei companii de talia TenarisSilcotub, care are peste 1800 de angajați doar în România, demonstrează eficiența funcționalității. Am creat un mediu securizat și facil prin care angajații TenarisSilcotub au posibilitatea să semneze documente, dar și un flux de semnare simplu și intuitiv. Un proces de semnare care era prin definiție birocratic și de lungă durată, a ajuns să se transforme într-un proces rapid și ușor de parcurs. Modulul True Semnatură Electronică a fost  implementat în luna ianuarie și până acum s-au semnat peste 700 de documente. În ceea ce privește zona de producție, am încercat să găsim tot mai multe soluții care să automatizeze procesele pentru personalul muncitor. Avem dezvoltat un info kiosk care se poate amplasa în zona de producție și, în care, cu ajutorul cartelei și a unui cod de acces, angajații pot să își vadă datele personale, datele contractuale, să își printeze un fluturaș de salariu din istoric, diverse adeverințe, astfel încât departamentul de resurse umane să fie cât mai degrevat de aceste procese repetitive și consumatoare de timp. De asemenea, angajații au acces constant la documentele semnate, iar timpul de procesare, accesare și arhivare a documentelor a scăzut semnificativ”, a declarat Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

Integrarea funcționalității True Semnătură Electronică în activitatea TenarisSilcotub a ajutat la obținerea unui sistem integrat și digitalizat 100% pentru administrarea personalului prin reducerea semnificativă a timpului alocat procesării și arhivării documentelor din domeniul relațiilor de muncă și reducerea consumului de hârtie cu peste 60%.

Carmen Avramescu_ TenarisSilcotub„Noi am început călătoria în lumea digitalizării în urmă cu mai mulți ani, însă partea cea mai dificilă, unde nu aveam soluții, o reprezenta semnarea documentelor din domeniul relațiilor de muncă. Din fericire, acest segment a fost legiferat în 2021 și a permis digitalizarea completă în HR. Ne-am dorit un modul de semnare simplu, care să poată fi folosit cu ușurință de toți angajații noștri, indiferent de competențele digitale al acestora. Împreună cu UCMS by AROBS, cu care aveam deja o relație de parteneriat, am implementat, la începutul acestui an, modulul True Semnătură Electronică pentru a fi folosit în vederea semnării tuturor documentelor din domeniul relațiilor de muncă. Acesta s-a dovedit a fi soluția optimă pentru noi, întrucât am reușit să obținem un sistem integrat și digitalizat pentru administrarea personalului. Eficientizarea este mai mult decât evidentă. Procesul de semnare a fost simplificat, iar timpul de procesare, accesare și arhivare a documentelor a scăzut semnificativ. De asemenea, pentru noi este foarte importantă și confidențialitatea pe care True Semnătură Electronică o garantează”, a declarat Carmen Avramescu, Director Senior Resurse Umane TenarisSilcotub.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două soluții software inovatoare de HR si payroll, True HR și dp-Payroll. Software-ul de HR și cel de payroll sunt soluții flexibile, ușor de configurat, având rolul de a simplifica procesele complexe de HR și oferă date relevante despre echipele interne. De asemenea, sunt soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare pentru noul context digital în modul de #workfromhome, #workfromoffice și hybrid. Software-ul de HR și payroll ajută managementul sau departamentele de resurse umane să automatizeze sarcinile, să organizeze informațiile pentru angajați și să creeze rapoarte bazate pe date specifice.