Networking — April 16, 2024 at 11:20 am

Allied Telesis: O nouă colaborare strategică

by

Allied Telesis, un lider global în soluţii de conectivitate şi instrumente de networking inteligent, a anunţat recent lansarea unei colaborări tehnologice strategice cu Hanwha Vision America. Allied Telesis se va integra cu plug-in-ul Video Software Management (VMS) al Hanwha Vision America, generând astfel o soluţie completă pentru securitate fizică şi simplificând managementul reţelei şi al camerelor de supraveghere IP pentru aplicaţii de securitate.

1712762061048Colaborarea combină expertiza Allied Telesis în infrastructura de reţea securizată cu tehnologia de supraveghere video de ultimă generaţie de la Hanwha Vision America, permiţând organizaţiilor să instaleze sisteme de supraveghere de înaltă securitate şi scalabilitate.

Colabroarea se va axa pe integrarea camerelor Wisenet de la Hanwha Vision America cu switch-urile de reţea şi software-ul de management Allied Telesis, oferind clienţilor interoperabilitate fluidă şi management simplificat al infrastructurii proprii.

Printre principalele elemente ale colaborării se numără interoperabilitate, securitatea întărită, scalabilitatea şi managementul simplificat.

Comentând colaborarea, Rahul Gupta, CTO la Allied Telesis, a declarat: „Suntem bucuroşi să colaborăm cu Hanwha Vision America la furnizarea de soluţii de securitate integrate care combină punctele forte ale ambelor companii. Prin fructificarea expertizei Allied Telesis în reţele sigure şi a tehnologiei inovatoare de supraveghere Hanwha Vision America, putem oferi clienţilor soluţii de securitate fiabile, scalabile şi sigure.”

La rândul lui, Tom Cook, Executive Vice President of Sales & Operations, North America la Hanwha Vision America, a spus: „Această colaborare cu Allied Telesis subliniază dedicarea noastră de a oferi clienţilor cele mai bune soluţii de supraveghere, care nu doar oferă performanţe excepţionale, ci şi asigură cel mai ridicat nivel de securitate. Împreună, putem aborda provocările în creştere de securitate cu care se confruntă organizaţiile şi le putem oferi mijloacele de a-şi proteja eficient activele.”